KETE VIT
DO TE BEHEM
EDHE UNE
VULLNETAR.

PSE NUK BASHKOHESH
EDHE TI ME NE?

http://vullnetarizmi.org/wp-content/themes/shvl-v2/timthumb.php?q=100&w=650&h=350&src=http://vullnetarizmi.org/wp-content/uploads/2011/12/s4.jpg
http://vullnetarizmi.org/wp-content/themes/shvl-v2/timthumb.php?q=100&w=650&h=350&src=http://vullnetarizmi.org/wp-content/uploads/2011/12/s1.jpg
http://vullnetarizmi.org/wp-content/themes/shvl-v2/timthumb.php?q=100&w=650&h=350&src=http://vullnetarizmi.org/wp-content/uploads/2011/12/s2.jpg
http://vullnetarizmi.org/wp-content/themes/shvl-v2/timthumb.php?q=100&w=650&h=350&src=http://vullnetarizmi.org/wp-content/uploads/2011/12/s3.jpg
http://vullnetarizmi.org/wp-content/themes/shvl-v2/timthumb.php?q=100&w=650&h=350&src=http://vullnetarizmi.org/wp-content/uploads/2011/12/s5.jpg

Ne jemi Vullnetarë! 2012

Posted on 04/12/2012 at 4:07pm by Ira Comments Off

Me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Vullnetarizmit, datës 5 Dhjetor Organizata Përtej Barrierave me vullnetarët e Shërbimit Vullnetar Lokal, ashtu si dhe vitin e kaluar organizojnë aktivitetin NE JEMI VULLNETARË – 2012, në orën 09:30! Këtë vit aktiviteti u dedikohet fëmijëve me aftësi të kufizuara të shkollës Speciale Luigj Gurakuqi në Tiranë. Me mbështetjen financiare…

Dita e Europes

Posted on 08/05/2012 at 6:59pm by Ira Comments Off
Dita e Europes

Me rastin e Dites se Europes – 9 Maj 2012, vullnetaret e Pertej Barrierave dhe SHVL-se organizuan nje aktivitet ndergjegjesues dhe promovues per qytetarine europiane dhe pjesemarrjen aktive te te rinjve ne jeten sociale te komunitetit. Te rinjte tane u mblodhen ne oren 14:00 tek Amfiteatri tek Liqeni Artificial i Tiranes dhe me pankarta me…